Caroline Simonsen

Dagens første måltid

  • Publisert: 18.03.2016, 12:11
  • Kategori: Mat




  • Det siste året har jeg blitt stor fan av havregrøt. Jeg har gått fra å grøsse av tanken på og måtte spise noe så uapetittelig og klumpete som havregrøt, til å spise det til frokost hver dag. Jeg vet ikke helt hvordan det skjedde, men nå gleder jeg meg alltid til dagens første måltid. Jeg spiser min med masse kanel, toppet med eplebiter. Så lenge den er laget med skummet melk (ikke vann), går det helt fint å varme den i mikrobølgeovnen. 2 minutter til rykende fersk, varm og herlig frokost. En garantert god start på dagen. Det ser ikke alltid like estetisk ut som i dag morgest, men det smaker alltid like godt, og så er jeg mett lenge.

     

    Det er rart hvordan man plutselig lærer seg å like noe man aldri egentlig har tålt smaken på. Dette året har jeg blant annet begynt å like tyttebær, rødbeter, brunost, kaffe med melk, blitt veldig glad i egg i alle former, opparbeidet en stor kjærlighet for vafler og i tillegg sånn smått begynt å like pommes frittes og potetgull med smak av eddik. Spennende med nye smaker. Kanskje jeg faktisk begynner å bli voksen?

  • Publisert: 18.03.2016, 12:11
  • Kategori: Mat
  • 2 kommentarer
  • hits