Caroline Simonsen

18

 • Publisert: 18.04.2017, 12:31
 • Kategori: Hverdag
 • Tirsdag 18. april. 8 dager til jeg fyller 22 år. Full vinter hjemme og jeg sitter ved kjøkkenbordet i Nordvågveien 9 og leser Medievitenskap. 8 uker har gått siden jeg oppdaterte verden på livet mitt via denne bloggen. Mye har skjedd siden. De siste to ukene har jeg vært hjemme. Blant kjente mennesker og kjente gater og bakglatte ski.

  Som vanlig har jeg litt lengre ferie enn mine medstudenter. Det vil si, jeg har tatt meg litt lengre ferie enn dem, og er fornøyd med det. Som vanlig synes jeg det er godt å være hjemme. Det eneste som er uvanlig med denne ferien er at vi har vært et familiemedlem for lite. Hunden min Stegg sa takk for seg for en uke siden, etter å ha holdt ut med oss i nesten 11 år. Ganske rart å forholde seg til døde kjæledyr, synes jeg. Heldigvis rakk jeg å se han og kose litt med han en siste gang. 

  På fredag skal jeg på Karpe Diem i spektrum og det er godt under en måned til første eksamen. Hva skjedde med dette semesteret? Det forsvant i revyøvinger og praksis og stemningsfylte lørdagskvelder, tror jeg. Nå må jeg bare lese siste rest av pensum (det er derfor jeg endte opp her inne) og søke utveksling til høsten, og så er det plutselig sommer. Sommer på Magerøya, for 22. gang. 

  Tror jeg skal ut å samle litt inspirasjon i form av bilder og film i løpet av dagen. Kjøre rundt i Subaruen med radioen på. I morgen skal jeg klippe og stripe håret. Det har vokst så ufattelig mye denne vinteren. Kanskje har det noe å gjøre med at tiden har gått så fort. Nå roper i alle fall etterveksten etter oppmerksomhet, og det gjør for så vidt pensum også. Raae og Osnes på P3, nykokt kaffe med akkurat passe mengde melk i koppen og helt tomt hus. 

 • Publisert: 18.04.2017, 12:31
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits