Caroline Simonsen

Ma ma

 • Publisert: 12.02.2017, 15:56
 • Kategori: Hverdag

 •  

  I dag er det morsdag, og jeg har hatt besøk av mamma hele helgen. Det var så fint å kunne lage frokost og kaffe i morgest, og gjøre litt ekstra stas på mamma på en dag som i dag. Det er lenge siden vi har tilbringt morsdagen sammen, så da var det skikkelig koselig å skrive kort og spise kake. Nå kjørte akkurat taxien med mamma til flyplassen, og helgen er straks over. Heldigvis er både kjøleskapet og hjertet fylt opp etter en skikkelig mammahelg. 

  Det kjedeligste med å få besøk, er å si hade. Tiden går så fort når man har det fint, og før man vet ordet av det er det søndag og flyet skal gå. Jeg tenker på at jeg kanskje alltid må forholde meg til å si hei og hade til de jeg er aller mest glad i. At jeg alltid må telle dager til vi sees, og så telle dager til vi skal reise fra hverandre igjen. Sånn er det når man er vokst opp helt nord her i verden. 

  Grunnen til at jeg fikk besøk akkurat denne helgen var fordi vi hadde premiere på Vekerevyen 2017 i går, hvor jeg er en av 8 skuespillere. Etter fem uker med intense øvinger hver eneste dag, kom vi endelig i mål og kunne vise fram det vi har jobbet så hardt for. Det hjalp litt på nervene å vite at mamma satt blant publikum, og det var fint å få blomster og klem når premieren var unnagjort. Vi fikk masse respons og gode tilbakemeldinger, og da er det bare gøy å stå på scenen. Heldigvis har vi fortsatt tre forestillinger å kose oss på i dagene framover, og så blir det sikkert både trist og fint når hele prosessen er fullført på tirsdag. 

 • Publisert: 12.02.2017, 15:56
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Maiken Elise

  12.02.2017 kl.16:19

  Så koselig å være med mamman sin på morsdagen! Er min første morsdag uten å kunne være med min mamma siden vi akkurat har flyttet, så det var veldig rart, hehe. Kos deg med resten av forestillingene :-)

  Caroline Simonsen

  13.02.2017 kl.15:15

  Maiken Elise: Ja, det var veldig koselig. Takk!

  Skriv en ny kommentar

  hits