Caroline Simonsen

Prosjekt snabba cash

 • Publisert: 01.02.2017, 16:15
 • Kategori: Hverdag
 • 1. februar altså. Elleve måneder igjen av året og mye spennende å se frem til. Helgen for eksempel, bare to dager til fredag, dere. I mer umiddelbar fremtid gleder jeg meg til årets første radiosending for Volda studentradio om bare et par timer, og selvfølgelig Farmen Kjendis i kveld! Jeg er blitt så fan av kjendisversjonen at jeg følger med slavisk, det er det lenge siden jeg har gjort når det gjelder programmer som sendes på lineær tv. Lothepus er selvsagt min favoritt, og når Farmen er over skal jeg vurdere sterkt å begynne og se Fjorden Cowboys. Tidenes fyr! 

  Ellers er jeg midt inne i et lite penge eksperiment. Etter juleferien har jeg lovet meg selv å bare bruke 500 kroner i uken. Det har jeg for så vidt prøvd ut før, uten særlig hell, men nå går det strålende. Det er litt fordi revysjefen har gitt oss alkoholforbud(...), men mest fordi jeg bare bruker kontanter. Istedenfor å trekke kortet i tid og utid, tar jeg ut 500 kroner kontant hver mandag, og så fordeler jeg det utover uka. Så lurt. I dag er det onsdag og jeg har 250 kroner igjen å leve på og et kjøleskap fylt med mat. Resten kan jeg bruke på noe ekstra godt til helgen og de siste kronestykkene går som regel til klesvask. Nå gjelder det bare å være målbevisst, og ikke gå bananas når jeg har lov til å drikke alkohol igjen. 
   

 • Publisert: 01.02.2017, 16:15
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Malin H

  01.02.2017 kl.20:05

  Er helt hekta på Farmen Kjendis selv, og vurderer også sterkt å begynne å se Fjorden Cowboys pga. Lothe, haha. Kan tenke meg at seertallene på den nye sesongen blir ganske store etter alle har sett han på Farmen!

  Caroline Simonsen

  08.02.2017 kl.16:33

  Malin H: Ja, det er så gøy! Har ikke hatt tid til å starte på Fjorden Cowboys ennå, men jeg har veldig lyst!

  Skriv en ny kommentar

  hits