Caroline Simonsen

På feil side av kamera

 • Publisert: 31.01.2017, 14:50
 • Kategori: Foto •  

  Det har vært mye sort/hvit bilder her inne i det siste, av typen tatt-med-iPhone, og jeg kan ikke huske sist jeg postet et bilde av meg selv som ikke er hentet fra arkivet. Ikke at det er det viktigste for å kunne ha en middels oppegående blogg, men det skader jo ikke.

  Det var en tid hvor det å stille seg framfor sitt eget kamera, for så å dokumentere dagens antrekk, var det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra skolen. Det var liksom det mest naturlige i verden. Jeg måtte jo tross alt vise at jeg hadde guts nok til å kle meg i kjole eller skjørt eller helst begge deler, på en helt vanlig onsdag i mars.

  Det begynner å bli en stund siden det var en del av min daglige rutine, men i dag var det noe med lyset og været og følelsen i kroppen som gjorde at jeg fant fram kameraet og stilte meg framfor det igjen. Kanskje var det fordi jeg følte meg full av energi og bare generelt ganske fornøyd.

  Den siste tiden har vært litt preget av at jeg ikke har kjent meg selv helt igjen, på en måte. Alt har vært slitsomt. Plutselig hadde jeg utviklet en vane hvor jeg planla dagene ned til hver minste detalj, slik at jeg skulle slippe å bruke tid på ting som jeg så på som unødvendig. Jeg har liksom ikke vært et positivt menneske. I alle fall ikke et menneske med positiv energi. Det er jeg jo egentlig, der inne et sted. Så når jeg plutselig fikk et innfall av noe jeg hadde lyst til å gjøre, bare får å gjøre det, føltes det ganske fint. Jeg har jo lyst til å være en person som ser frem til spennende ting, som har lyst til å gjøre kule greier istedenfor å ligge på sofaen, selv om det kanskje kan være krevende. 

 • Publisert: 31.01.2017, 14:50
 • Kategori: Foto
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits