Caroline Simonsen

Hverdagspoesi

 • Publisert: 28.01.2017, 00:30
 • Kategori: Hverdag


 • Da jeg leste gjennom mitt forrige blogginnlegg, som jeg pleier å gjøre etter at jeg publiserer, synes jeg at det var I overkant negativt. Når jeg først skulle ta meg tid til å skrive litt blogg, så valgte jeg altså å dele et budskap om hvor dødssyk jeg var for øyeblikket. Vel, jeg var syk, men nå er jeg frisk, og det er vel mye finere enn å dele snørr og bakterier.

  Ikke bare er jeg frisk, men en gang mellom mandag og i dag rakk altså helgen å komme snikende. Det er så ufattelig digg at jeg vet ikke hva jeg skal si. Fredagskvelden er hellig for meg, spesielt i hektiske perioder, så allerede på tirsdag planla jeg at i kveld skulle jeg se gullrekka på NRK og spise hjemmelaget pizza. Jeg har gledet meg siden.

  Denne fredagen markerer også at det er to uker igjen til premiere på Vekerevyen, en uke igjen til innlevering av oppgave i medievitenskap og tre dager til innlevering av nyhetsreportasje. Og her sitter altså jeg og prøver å skyve alt under en stol slik at jeg kan nyte det jeg velger å kalle en bekymringsløs fredagskveld.

  Uken for øvrig har jeg brukt til å vaske klær og rydde hybel, så nå er det rent og fint og litt mindre støv i vinduskarmene enn det var sist fredag. Det gjør jo at jeg kan være litt mer fornøyd med livet. Heldigvis har det omsider sluttet å regne også, og for første gang i januar er det tørre fine veier og til dels blå himmel. Jeg sier til dels, for tidligere i ettermiddag bestemte himmelen seg for å ta skikkelig fyr. Jeg trodde nesten jeg var hjemme i Honningsvåg da jeg våknet etter en liten powernap og så at himmelen var rød og orange  og alle mulige farger innimellom de. Jeg ble bare stående å gape, før jeg fant fram kameraet og gikk ut på min bittelille veranda for å ta bilder. I 12 grader sto jeg på utsiden og observerte den knallrøde himmelen, midt i januar. Det kunne like gjerne vært en litt kjølig sommerkveld, men vi har ikke en gang fullført årets første måned. 

 • Publisert: 28.01.2017, 00:30
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits