Caroline Simonsen

Så mange

 • Publisert: 06.01.2017, 19:32
 • Kategori: Personlig

 • Jeg er fortsatt hjemme takket være en litt forlenget juleferie. I utgangspunktet burde jeg vært i Volda allerede på mandag, men både hjertet og hjernen trengte noen dager ekstra hjemme. I natt har jeg sovet 12 timer, og det trengte jeg. Jul i Honningsvåg er både fantastisk og hektisk for min del, og etter et par uker med lite søvn og mye Vikingfjord og revyøvelser, kommer det alltid en periode med lite energi og et behov for å ta det helt med ro.

  Ute er det snø og vind som det så ofte er i januar, og veiene er stengte i alle retninger. Jeg reiser på søndag, så i dag er starten på den siste helgen hjemme for denne gang. Julen er offisielt over, og 2017 er jo egentlig godt i gang allerede. Jeg for min del prøver å samle så mye minner og smaker og lukter hjemmefra som mulig, som jeg kan ta med meg i hjertet inn i det nye året. Nieser og nevøer som smiler og ler, venner og veninner som blir glade for å se meg, og jeg som kjenner på hvor mye jeg har savnet dem. Mamma og pappa som gjør alt for at jeg skal ha det fint når jeg er hjemme, og ellers andre bekjente som stopper for å spørre hvordan jeg har det og gir meg en klem. Sånn er det å være hjemme. 

  Maten smaker alltid best her og latterkrampene varer lengre. Festene er morsommere og det lille lyset vi har holder akkurat. Det vil kanskje alltid bare finnes et eneste sted som er hjem. Heldigvis er det mitt absolutte favorittsted. 

  I dag står hjemmelaget pizza på menyen, i morgen må kofferten pakkes og på søndag går jeg ombord i Widerøe og flyr sørover, dersom været holder, selvfølgelig. Det kjennes alltid i hjertet når jeg må fly sørover, men så blir det sikkert helt greit å være i Volda når jeg først kommer meg dit. Tilbake til egen hybel, kjøleskap og studentøkonomi, men også selvstendighet, gode treningsvaner og en ny, hektisk revyperiode. 

 • Publisert: 06.01.2017, 19:32
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits