Caroline Simonsen

Blogg osv

 • Publisert: 06.03.2016, 02:36
 • Kategori: Personlig
 •  

  Lørdag og klokken har passert midnatt, så da våkner jeg til liv og skriver litt. Blogg-Norge har vært så kaotisk den siste tiden at jeg har følt at jeg bare vil blogge hvis jeg virkelig har hatt noe å dele. Ikke skrive om klær, nye ting, mat, hverdag eller noe annet overfladisk som alle de store bloggerne får kritikk for hver eneste dag. Jeg har liksom ville vært viktigere enn det, mer reflektert og ikke så simpel. I bunn og grunn handler det vel om at det å bli kategorisert som blogger ikke er noe å være stolt over akkurat nå, virker det som. Det har ført til at jeg ikke har villet skrive eller poste noe med mindre det har vært personlig eller viktig for meg. Med mindre det har vært noe jeg har følt at jeg kan forsvare.

   

  Det skal jeg fortsette med, men jeg har også bestemt meg for at blogg skal være gøy. Denne bloggen burde gjenspeile meg som person (i alle fall deler av det) og det er jo så mye mer enn alt som er politisk korrekt og innafor bestandig. Jeg sier ikke at jeg skal legge meg i senga og ta bilder av meg selv i Calvin Klein undertøy mens jeg forteller om mine nye vippe-extensions og linker til klinikken som fyller leppene mine med restylane, men det betyr mer av det jeg synes er gøy. Det jeg vil dele, og ikke bare det jeg synes er rett, men derfor også litt kjedelig. Mote og klær er en sånn ting som jeg synes er gøy, men som jeg samtidig synes er så utrolig lite viktig i andre sammenhenger.

   

  Jeg vil skrive mer, blogge mer bilder, mer mat, mer av alt det som jeg synes er fint her i verden. Starter like godt med en fast greie som heter 3 fine ting, du kan lese første post HER 

 • Publisert: 06.03.2016, 02:36
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits