Caroline Simonsen

3 fine ting å høre på

 • Publisert: 26.02.2016, 21:12
 • Kategori: Blogg
 •  

  I dag er det fredag. Fredager kan brukes til så mangt. Rolige drinker i kollektivet, 100% dirty moves og fireball på byen, eller for-seg-selv-kvelder her inne på det lille rommet mitt. I dag har jeg gått for alternativ 3, og da er det fint med fine ting som strømmer ut av headsetet mitt fra Beats, til en forandring fra Netflix og Tv2 sumo. Det som er så fint med ting som bare lager lyd, er at man kan gjøre mange andre fine greier samtidig. Lese litt bok, gjøre litt skolearbeid eller pakke baggen, hvis man for eksempel skal til London en tur i morgen, helt hypotetisk sett, altså.

   

  1. Podcast: Harm og Hegseth.

   


  Okei, jeg kan være den første til å innrømme at jeg ikke følger slavisk med på ?Panelet? på VGTV? Men, jeg lo meg i hjel av Vegard Harm på Vine for et par år siden og liker generelt typen. Så, når jeg skjønte at han var ute med podcast for å snakke om kjendiser sammen med Morten Hegseth, ga jeg det gledelig en sjanse. Det er stort sett bare tull. Unødvendig sladder om norske og utenlandske kjendiser og hva de bruker fritiden sin på. Litt som en muntlig utgave av Se og Hør egentlig, bare med mer aktuelle kjendiser som faktisk er under 60. Legg til to åpne homofile gutter med drøssevis av selvironi og en forståelse for at det de sitter å prater om ikke er livsviktig. Da blir det gøy. Jeg hører episodene når jeg sitter på biblioteket og skriver, eller på tur på butikken.


   

  2. Troye Sivan.

     Er det bare jeg som synes Troye Sivan ikke har fått nok oppmerksomhet for musikken hans? Han har så utrolig mye fint, og så er han bare 20 år. Her har vi mye fint å se frem til i fremtiden. Og veldig mye å nyte akkurat nå, forsåvidt, bare sjekk han ut på Spotify. Spesielt Youth og Lost Boy er fine. 

   

  3. Podcast: Lena Dunham: Women of the Hour.

     Hørte på radioen her om dagen at Lena Dunham har forandret verden. Det vet jeg ikke, men hun nærmer seg i alle fall med denne genistreken av en podcast. Jeg har faktisk ikke sett Girls, og ja, jeg skammer meg litt. Som feminist og kroppshysteri-motstander burde jeg vel egentlig sett den. Uansett, om serien er like bra som podcasten skjønner jeg alt oppstyret. Lena Dunham prater med bra damer, rett og slett. Noen kjente, andre helt vanlige jenter og kvinner som har gjort sykt bra ting for verden. Det er veldig inspirerende og utrolig avslappende å høre på. Ikke noe styr, ikke noe fuss, bare kloke damer som får prate i fred og ro. Og så er det gøy da, for Lena Dunham er jo morsom, så da får jeg ledd litt mens jeg egentlig vil gråte når jeg sitter og skriver om selvportrettet av Walter Benjamin fra 1836.   

 • Publisert: 26.02.2016, 21:12
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits