Caroline Simonsen

Tur retur hjem

 • Publisert: 25.02.2016, 22:44
 • Kategori: Personlig
 •  

  Jeg har vært hjemme en uke. Da blir jeg alltid litt mer følelsesmessig engasjert, litt inspirert og veldig bevisst på hva som betyr noe her i livet. Flyturen til Magerøya går alltid litt for sakte, og dagene frem til neste flytur går alltid litt for fort. På Widerøe 937 mot Tromsø sitter jeg i mine egne tanker og lurer på hvor tiden ble av. På SAS SK 4545 til Oslo sover jeg litt, og på Tax Free har jeg begynt å glede meg til å komme tilbake til Chester. Det er en prosess. 

   

  Denne uken hjemme var ekstra fin, for vi overrasket pappa med bursdagsfest for å feire at han fylte 65. Det var taler og sang og musikk. Og ekte Elvis-kake til jubilanten. Etter en lørdag fylt av latter og glede og hits fra 60-tallet, slo det meg litt for hardt at pappa faktisk fylte 65. Jeg skulle gjerne hatt foreldre som bare var 40, og som hadde planer om å leve til lenge etter de var fylt 90. Tanken på at jeg en dag skal leve uten foreldrene mine er noe av det skumleste jeg vet.

   

  Når jeg er hjemme er jeg bare meg selv, og der vet nesten alle hvem jeg er, bortsett fra meg. For jeg føler at det finnes så mange sider av samme menneske. Kan man støtte Unicef for så å bruke 13 000 kroner på ny Macbook? Kan man høre på både Staysman og The Beatles? Kan man se på Keeping Up With the Kardashians uten å kalle det en guilty pleasure? Hvor går grensen for hva man kan legge ut på instagram for å fortsatt bli sett på som ?en ordentlig og smart jente?? Kan man forandre verden hvis man bare vil bli journalist? Og hvem er det egentlig som sitter på svarene? Det burde kanskje vært meg.  

 • Publisert: 25.02.2016, 22:44
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Trude

  28.02.2016 kl.20:01

  Du skriv så sykt bra, Carro! stå på, sees til Påske! <3

  Caroline Simonsen

  01.03.2016 kl.20:57

  Trude: Tusen takk, Trude! Det gjør vi, glæde mæ <3

  Skriv en ny kommentar

  hits