Caroline Simonsen

My New York experience

 • Publisert: 15.08.2014, 20:21
 • Kategori: Blogg

 •  

  Jeg er hjemme fra New York etter en lang og selvfølgelig forsinket flyreise med Norwegian. Vi har reist i hele natt og sovet minimalt, så jeg kjenner at det ikke er så lenge igjen til jeg skal legge meg. I baggasjen (som for øvrig er blitt mye tyngre på en uke) har jeg med meg en del klær, to par nye sko og en hau med nye opplevelser. Drømmen om USA gikk endelig i oppfylelse og det var virkelig en drøm å være i New York. Det er så rart, for vi har sett så mye av det på tv og film, men det er først når du står midt på Times Square at du skjønner hvorfor det kalles byen som aldri sover. I løpet av uken har jeg sett NYC både fra land, vann, buss og fra toppen av Rockerfeller Center. Konklusjonen er utvilsomt at uansett hvilken måte du velger å utforske byen på, så er det alltid noe og noen å se. Hele uken, til og med den siste dagen, gikk vi og så oppover på byggningene som strekker seg i det uendelige og reklameskjermene som reklamerer for musikaler, firmaer og produkter. Jeg tror ikke det er mulig å kjede seg på ferie i New York.

   

  Selv om tiden gikk like fort som den alltid gjør når man er på ferie, føler jeg at vi fikk sett og opplevd utrolig mye. Alt vi gjorde føltes veldig spennende og det ble mange høydepunkter. Bare det å spise amerikansk frokost hver morgen var en opplevelse i seg selv. Samtidig kjennes det på kroppen at jeg ikke har ligget på en solseng i syv dager, men løpt rundt i en av verdens mest hektiske byer, som i tillegg har en tidsforskjell på seks timer i forhold til Norge. Akkurat nå kjenner jeg meg ikke akkurat uthvilt, og det er lite som tilsier at jeg har vært på ferie, men jeg kan garantere at det var verdt det! Det er nemlig sånn at jeg tenker at jeg gjerne vil tilbake til USA, og kanskje også New York i fremtiden Jeg har definitivt ikke sett alt byen har å tilby og jeg kjenner at jeg er ennå mer nyskjerrig på resten av USA enn tidligere. 

 • Publisert: 15.08.2014, 20:21
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Eline

  15.08.2014 kl.20:24

  Så heldig du er, new york høres fantastisk ut :D

  Helene Onarheim

  15.08.2014 kl.20:43

  Så spennende! Har store planer om å dra dit selv snart :) virker jo helt fantastisk!

  15.08.2014 kl.20:47

  Herliig! Ha en fin fredags kveld :)

  Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

  15.08.2014 kl.20:54

  Herlige bilder!

  Malin H

  15.08.2014 kl.20:59

  New York er fantastisk! Har vært der én gang før, og om litt over 1 måned flytter jeg dit for å studere :D

  Jane Teland

  15.08.2014 kl.21:14

  Åh, såå sjalu! Alltid hattlyst å reise til NY! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits