Caroline Simonsen

The perks of having a pink bathtub ++

 • Publisert: 03.08.2014, 22:16
 • Kategori: Hverdag
 • .


  Hvordan tilbringe en litt slapp søndag? I badekaret med en bok, jordbær, iskald drikke og en dæsj Sex and the City rullende over skjermen. Ikke alt på en gang, men kontinuerlig i små mengder. Jeg synes iallefall det var smooth og nå har jeg offisielt tatt farvel med det rosa badekaret(!!) vårt. Nå er jeg i en periode hvor alt er siste gang, og uansett hva jeg skal gjøre tenker jeg at det blir lenge til jeg skal gjøre akkurat dette, akkurat her, igjen. Okei, så kommer jeg hjem på høstferie i slutten av september, men da er jeg allerede flyttet, og hver gang jeg kommer hjem må jeg telle dager til jeg skal dra igjen.

   

  Haha, nå er ikke alt riktig så ille... For midt oppi alt glemmer jeg at jeg skal en uke til New York først, og når jeg tenker på det føles alt litt mer ok igjen. Jeg tviler ikke på at det kommende året kommer til å bli helt legendarisk, men jeg hadde nok vært like emosjonell uansett hva jeg skulle ta meg til de neste månedene. Apropo emosjonell, så kjenner jeg tårene i øyekroken nå, men det føler jeg at jeg gjør konstant om dagen, så det er vel egentlig ikke noe nytt.

   

  Hadde jeg lest noen skrive noe som dette når jeg selv gikk i 1. klassen på VGS og var misunnelig på alle som fikk reise ut i verden for å gjøre akkurat det de ville, hadde jeg antageligvis tenkt at det aldri ville bli slik for meg. Faktisk er jeg en av de som har gledet seg mest til å begynne på resten av livet. Nå tenker jeg at elever på videregående må nyte tiden, for den går så uendelig fort, og når du en dag skal se tilbake oppdager du at den var ganske fin. Jeg skjønner at det er vanskelig å forstå når man pugger til prøve i historie, jeg har akkurat skjønt det selv, og ville bare gi opp så sent som i eksamensperioden, men det er faktisk sant. Husk det når blodslitet begynner igjen om litt for kort tid.

   

  Og jeg som bare skulle fortelle dere om søndagen min...

 • Publisert: 03.08.2014, 22:16
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  diaryoftonya

  03.08.2014 kl.22:24

  Fine bilder!

  Caroline Simonsen

  04.08.2014 kl.15:43

  diaryoftonya: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  hits